17. kesäkuuta 2012

L'Oréal Elvive Nutri-Gloss Crystal

Olen huomannut yhä useammin olevani mainosten orja. Nythän telkkarissa on pyörinyt tuon Lorealin uuden Nutri-Gloss Crystal sarjan mainos ja sitten kaupassa käydessäni ihastuin tuohon pinkkiin ja kimaltavaan shampooputeliin ja päätin ostaa sitä, vaikka en kokenut että hiukseni erityisesti kiiltoa juuri tarvitsisivatkaan. Pelkkä mainos siis ajoi ostopäätökseen yhdessä ihanan pullon kanssa... Auts.

Hinta ei kamalasti mua köyhdyttänyt, maksoikohan toi pullo 3 €. Shampoissa olen rahanpuutteen vuoksi siirtynyt ihan markettilaatuisiin, mutta hoitoaineissa pysyn sitkeästi kampaamotuotteissa.

Itse tuote ei ollut suuroinen pettymys tai yllätys. Tuoksultaan lorealainen ja koostumukseltaan geelimäinen shampoo vaahtosi hyvin. Noita crystal "hileitä" ei jäänyt hiuksiin kuten olisin toivonut eikä kiiltoefektiä näin syntynyt. Luin kuitenkin muutamalta ulkomaiselta bloggaajalta että heillä nuo hileet olivat jääneet päänahkaan ja kasvoihin. Onneksi tätä ei mulle käynyt (ei olisi kiva kiillellä glittereissä esimerkiksi näin sunnuntaina) mutta olisi kiva että hiukset olisivat edes vähän kiiltoa saaneet lisää, kun shampoon sitä nimenomaan piti tarjota. Murr.

Yksi hyvä ja uusi juttu shampoossa oli. Sehän on tarkoitettu pitkille hiuksille eikä sen näin ollen pitäisi tehdä hiuksista raskaita. Tämän lupauksen se piti todellakin! Hiukseni pysyivät puhtaina ja keveinä normaalia pidempään ja pesuväli pidentyi huiman harppauksen.

Voisin ostaa uudestaan mutta en sen tarjoaman kiillon takia. Ja tämä ei ollut mainospostaus :)

2 kommenttia:

  1. Mieki tykkään tosta shampoosta, kyl se vähän kiiltävämmät hiukset tekee (näkee paremmin kun aurinko paistaa niihin). Ja tykkään kans tosta ettei latista hiuksia vaan ne on kevyet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla toi pääsi jo loppumaan enkä tiedä ostanko tätä toista putelia enää vai kokeilisinko jotakin uutta :) Mutta toi keveyden tuominen oli kyllä tän shampoon parhaita ominaisuuksia :)

      Poista