18. kesäkuuta 2012

I maybe found it!

Eli nyt todella toivon että se täydellinen mekko löytyi. Tai itseasiassa 3 :DD Eli tilauksessa on nyt kolme erilaista ja eriväristä mekkoa. Köyhdyn aivan saatanasti mutta ei voi mitään. Kuvia en vielä paljasta (enhän voi tietää vastaako mekko todellisuutta ollenkaan) koska pidän teitä jännityksessä. Kaikki mekot on kuitenkin pirteän värisiä (okei on siellä yksi valkoinenkin) ja kesäisiä. Yksi mekoista on tarkoitettu kaverini 18 v. partyihin missä on prinsessateema (awwww) ja jotka ovat ns. sukulaiskekkerit mutta jonne myös mut ja Pasi on kutsuttu. Nyt pitäiskin enää löytää joku halpa ja pieni tiara sinne kekkereihin.


cee weheartit
Nyt alankin suunnitella synttärikampausta jonka aion ehdottomasti tehdä itse, mulla on niin paljon traumoja tollasista kampaajien kampauksista. Vanhojen kampauksestakin äiti totesi että olisin itse tehnyt paremman. Hieno homma sinne katos 70 € ku ilmaseks olisin saanu kotona duunattua :D

Ja nyt oon "paastolla" nää pari viikkoa ennen synttäreitä että mahdun kanssa edes johonkin niistä mekoista (syön siis terveellisesti ja normaalia vähemmän). Tän hetkisillä mitoillakin pitäisi mahtua hyvin mutta pelkään vähän tätä nettitilailua että ovatkin mitat päin helvettiä siellä sivuilla. Nyt vaan peukut pystyyn että mekot ehtii ennen juhlia tänne ja että vastaavat sitä  mitä luulen tilanneeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti