19. huhtikuuta 2012

Blondeilla on hauskempaa

Päätin että minustahan tulee jälleen vaaleatukkainen! Oma väri on saanut nyt haalistua ja kasvaa tässä kolmisen kuukautta ja päätin lähteä vaaleaa hakemaan raidoittamalla, kampaajan yritän saada ensiviikonlopulle. Päätin että ebaysta tilaan vaaleat pidennykset koska noita kalliita suklaanruskeita Rapunzeleja en lähde blondaamaan siltä varalta että tulee tummaa ikävän ja palaan siihen (tämä on todennäköistä). Mitään kylmää vaaleaa platinaa en lähde hakemaan ihan jo hiuksia säästelläkseni vaan jokin lämmin monivivahteinen vaalea olisi tarkoitus. Luonnollista siis. Tahdon myös että oma väri näkyisi sieltä jotenkin, eli raidoittaimalla aion päästä ja pysyä siinä vaaleassani.

Ainoa mikä nyt pelottaa on se etteivät ebaysta tilatut tukat ehdi tulla vappuun menessä ja joutuisin juhlimaan lyhyellä tukalla. Sitten ei olis itku kaukana :D Osaako joku sanoa noista ebayn tilausajoista, kuinka kauan menee että ovat suomessa? Tässä kattelen vaihtoehtoja ja luultavasti joko briteistä tai jostain Hong Kongista olis mulle tukkaa tulossa.

Saa nyt nähdä mitä tästäkin tulee. Vähän pelottaa että millaisen värin saavat tästä mustanruskeasta (jossa on jo onneksi vaaleita raitoja) pehkosta mutta luottavaisin mielin mennään. Keltaiset välivaiheet eivät ole ongelma mutta suoranainen oranssi pelottaa. Lämmin keltainen sen sijaan kuulostaa.. ihan okeilta koska kyse on kuitenkin raidoista eikä kusenkeltaisesta täysvärjäyksestä. Tässä vielä muutama kuva niiltä vuosilta kun olin täysin vaaleatukkainen.






 








Eli noin vaaleta EN HALUA enää toiste. Varsinkin ton keskimmäisen kuvan hiukset oli todella huonossa kunnossa ja ihmeelliset harmaansinisen sekoitukset. Never again. Ja oon kaikissa kuvissa sitten 9 lk :D

6 kommenttia:

  1. blondit sopii sulle varmaan hyvi! :) Mäkin tilaan aina pidennykset ebaysta, paljon halvempii ja melkein yhtä hyviä.

    VastaaPoista
  2. Blondaamiseen jää koukkuun!! :D Mun piti vaan kokeilla ja vaalensin 5 vuotta hups..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän tunteen :D täytyy yrittää pitää homma lapasessa ettei lähtis ihan käsistä :D

      Poista
  3. ebayn nää ajat heittelee aika paljon, yleensä se on 7-14 arkipäivää :)

    VastaaPoista