11. maaliskuuta 2012

Lumenelta löytöjä

Oltiin matkalla hiihtolomalta Leviltä takaisin Hämeenlinnaan ja pysähdyttiin sitten eräällä huoltoasemalla (olikohan Pihtiputaalla) ja siinä kun porukat söi niin bongasin sieltä jonkun sortin "outlet" myymälän ja menin sit aikanikuluks kierteleen sitä. Ensin olin ihan boooriiing ku koko kaupan alkuosa oli täynnä vaan jotain ns. retkeilyvaatteita tms ja jotain farkkuja jotka mua kiinnosti taas ihan hirveesti.

Sit kun pääsin pidemmälle niin olin ihan wtf kun ekana silmiin osu kyltti "Lumenen ripsivärit 2 €"
(mun mielestähän ne on ihan paskoja, käytän vaan Lancomen ripsareita mut w/e järkytyin silti hinnasta)

Muutenkin koko outletin kosmetiikka osio oli täynnä vaan Lumenen tuotteita, joita en juuri koskaan käytä, taidan omistaa vaan yhen puuterin sekä huulikiillon. Ensinnäkin niiden meikkivoiteiden/puutereiden sävyt on kaikki aivan tajuttoman vaaleita PAITSI aina se sarjan viimesin on sit aivan tajuttoman tumma mitä pystyn käyttään vaan solkkukuurien/suihkurusketuksen/etelänloman jälkeen. Ei niinkun yhtään välivärejä albiinon ja niggan välillä. "Sävyt sopivat suomalaiselle iholle" joojoo siis :D Ei kaikki suomalaisetkaan ole niin kovin kalpeita :)

No hinnat oli kuitenkin muutamassa tuotteessa niin alhaset että päädyin ostelemaan niitä, ja ystävällinen myyjä anto mulle vielä kasan ilmaisnäytteitäkin! Jos ketään kiinnostaa niin googleen "Putaanportti Outlet" siellä mm. Lumenen ja Nanson tuotteet 30-70% halvemmalla kuin esim Stokkalta ;). Aika pieni paikka mutta Lappiin matkatessa kannattaa ehdottomasti pysähtyä.
Näille hintaa kertyi muistaakseni 15 €
3 meikkivoidetta yht. 10€
Valkoinen kajaali 2.5 €
Ruskea kulmakynä 2.5 €
Kirjoitan vielä myöhemmin ennakkoluuloisen postauksen jahka kerkeän testaamaan näitä. Vähän meni maku kun samana iltana kotona luin uusimmasta Kuluttajalehdestä (kyllä, luen sitäkin) että jostain Lumenen ripsiväristä oli löytyny jotain syöpääaiheuttavaa kemikaalia. Helvetin kiva, onneks suosin Lancomee :)

Sophia

2 kommenttia:

  1. Hei huomasin et meil on aika samanlainen maku muunki kosmetiikan suhteen ku pelkästään itseruskettavissa ! :D Tigin tuotteita suosin omille(pidennyksille) hiuksillekkin ja esim. Lancomen teint miracle on mun lemppari meikkivoide ♥ ja kuten säki, lumenen meikkeihin en suhtaudu hirveän mm.... innolla, perus kauraa mutta mitäpä tuosta. :---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu oon huomannu et meillä on tosi samanlaiset ajatukset :D Lancomelta en oo meikkivoiteita ite kokeillu mut ripsiväreistä Hypnose Drama ja Doll Eyes on kyl nykyiset suosikit :)

      Poista