26. maaliskuuta 2012

Dream car

Lexus is200 TTE Remmiahdin <3


Piti ihan tehdä postaus maailman ihanimmasta autosta mikä on ihanan exäni Pasin Lexus is200! Eikä tosiaan kyseessä ole mikään normaali leksa vaan awww lähes täydelliseksi rakenettu ja remmiahdettu kuuma pakkaus! Koska auto on myynnissä, ajattelin leijua sillä vielä kun se on niin sanotusti "näpeissäni". Toi kysyinen kuva on radalle.comin tapahtumasta viime kesältä, omin käsin vahasin auton kun pasi popitti itse siellä sisällä. Niin tärkeä tuo saatanan oranssi rotjake minulle on <3

Oon sydän verta itkien anellut ettei Pasi myisi sitä, koska remmiahdettu leksus sinällään on jo harvinaisuus Suomessa, mutta minkäs teet kun miehen sydän sykkii jo Mitsuille :(  Toivon vaan että leksa olis meillä edes siihen asti että saisin kortin ja ehtisin ajaa sillä, oon meinaan kaikki nää vuodet sitä odottanut.

Ja veikkaan että Hämeenlinassa asuvista 80 % tietää tän auton, tota kaunokaista kun ei voi olla liikenteessä huomaamatta, varsinkin kun toi räikeä värivalinta jakaa mielipiteitä suuntaan tai toiseen.

Myynti-ilmoitus

2 kommenttia: