22. maaliskuuta 2012

Kovaa kovempaa täysii, mä teen sen näin

Kauheesti kaikkee kirjotettavaa mut en oo oikein ehtiny, on meinaan koko viikko menny TET:issä tuolla Hämeenlinnan Kauppakamarilla. Meidän lukion Yrittäjyyslinjan opetussuunnitelmaan kuuluu nimittäin viiikon tet kaikille "yreille" eli linjan opiskelijoille joita on tällä hetkellä 2.luokkalla n. 8. Opo sitten päätti noi paikat kiinnostuksen mukaan ja mut lähetettiin Kauppakamarille. Semmosta tosi rentoo on ollu, kevyttä toimistoduunia :)

Tosiaan äsken katoin sen viidankon tähtöset ja hohhoh johan oli ohjelma. Inhoon Martinaa! Olin ihan yllättyny kuinka typerä BB-Iida oli, kun taas Maisa ja Henna ylitti mun odotukset, varsinkin Maisa.

Täytyy tunnustaa etten sinne tettiin jaksanu kauheesti panostaa ulkonäköön, suunnilleen vaan nappailin aamulla jotain päälle ja tosiaan siis nää kuvatkin on hienosti Mehiläisen hississä kuvattuja :D ja Nokian E75 toimi kamerana. Huimaa!




Eli meitsi noissa kuvissa ilman meikkiä, koruja, hiustenpidennyksiä tai rakennekynsiä. Siksi käytin salamaa ettei mun naama näy koska itseruskettava on sanonut sopimuksen irti ja lähtee läikittäin. Oikein NATURAL siis. Hyi hitto :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti