5. toukokuuta 2012

myöhästynyt vappupostaus

Vappu meni.. hyvin tai oikeestaan huonosti :D Sanotaan että oudoin vappu tähän asti.. Heräsin ideaparkkiin lähtöön jo klo 9.00 aamulla vaikka olisin halunnu nukkua pitkään mutta illaks ei ollut vaatteita joten lähdettävä oli.. Sit tuntu että koko Hämeenlinna oli suunnannut samana päivänä ideaparkkiin.. Kauheella kiireellä siellä piti juosta koska ennen iltaa piti meikkailla rusketus ja värjätä tukka yms. muuta välttämätöntä joten ideaparkissa oli tarkoitus kuluttaa aikaa max 3 tuntia.. Ostin lopulta mustat legginssit gt:stä (äärettömän tylsä ostos)  ja mustan topin kaupasta jonka nimeä en todellakaan muista :D musta toppi vilahteleekin noissa kuvissa mitä vappuna tuli otettua :)

Illalla mentiin Pasille porukalla alotteleen, siinä vaihees kaikki oli hyvin ja fiilis korkealla. Olin valmistautunut iltaan about 4 tuntia ja sainkin siitä vähän kuittailua meiän seurueen miespuolisilta jäseniltä.. Tuskin se niitä ainakaan haittas ;)

En halua oikeestaan nimetä missä kohdin kaikki meni pieleen, mut keskustas ollessa löysin itteni vaan itkemästä lähes selvinpäin :D wtf en koskaan itke vaikka millaset angstikännit olis.. Siinä kuitenkin pari kyyneltä valu, minä saatanan kivikasvo joka en näytä tunteitani niin pistin kyyneleiks satojen ihmisten keskellä.. Kuitenkin ilta oli täyttä paskaa 24.00 ------> siitä kertoo myös mustelmat jotka ei vielä tänäänkään ole täysin lähteneet. Mutta ei siitä sen enempää, alkuilta oli kuitenkin parhaimistoa, lähinnä loistavan seuran ansioista. Kiitos kaikki :)







"otan kuvan ja katon seisooko mun silmät"
Hämeenlinnan Sibeliusopiston lahjakkaimmat esittäytyy
med Jaana
 
ylimieliset exblondit pose 8 )

yön timo
Epäonnistunut-kännipose.com
Semmosta sitten. Porukka oli hyvä, ilma oli ok. Jokin vain meni mönkään ainakin mun osalta. Toivottavasti koulujenloppuna sama posse ja parempi juhlamieli myös sen puolenyön jälkeenkin :)

Ps. Huomaatkaa myös että vietin vapun glitterillä höystettynä, sitä oli tukassa, iholla ja meikissä. Kiitos huimien glittersuihkeiden, myös kaikki kanssajuhlijat kimalsivat kilpaa tähtien kanssa :)


1 kommentti:

  1. Oli näköjään mukava vappu :) jos et saa dietmixii alas niin mitä palautusjuomaa sit oot käyttäny?:)

    VastaaPoista