30. toukokuuta 2012

Haasteiden maailma

Eli mua heitettiin jälleen kerran haasteella ja tämän kertainen tuli Jeannalta <3
Mut mitä tässä turhia höpisemään, suoraan vaan vastailemaan :)

1. Miten päätit aloittaa bloggailun?
Mulla on aikoinaan ollu kaikenmaailman wnb blogeja joita oon jaksanu päivittää ehkä 2 kertaa, sit evoluutio muokkas tästä niiden pohjalta tälläisen. Veikkaan että taustalla vaikuttaa mun halua kirjoittaa sekä viimeaikoina myös halu kuvata.
2. Miten aiot viettää kesän?
Aion olla töissä (raksaduuni <3), ruskettua ja niin kliseiseltä kun se kuulostaakin niin party hard ;) jajajaja nauttia hyvästä grillisapuskasta! Ja ajaa omalla kultamussukka kevarilla :)


3. Mitä asioita vihaat?
Lista on loputon... Tietty kaikki perusasiat kuten väkivalta,terrorismi jne. Mut henkilökohtaisesti vihaan ylenpalttista arkuutta. Ettei uskalla yhtään joustaa säännöistä (esim. koulussa) tai muutenkaan uskalla tehdä tai kokeilla jotain. Auktoriteettien mielistely ärsyttää älyttömästi. Kunnioitus on eri asia kuin jatkuva tahallinen miellyttäminen. Vihaan myös sitä ettei ole omaa aikaa. Että koko ajan soi puhelin.
4. Millaisia paheita sinulla on?
Turhamaisuus lienee suurin. Ja kuulemma olen myös huomionkipeä (tätä en itse myönnä). Turhamaisuuteen yhdistän vielä että solkusta on muodostumassa kova pahe hyvää vauhtia, tai ruskettumisesta yleinsä. Katson kuitenkin että liittyy tuohon turhamaisuuteen, koska rusketan itseäni puhtaasti ulkonäöllisistä syistä.

5. Jos sinun täytyisi muuttaa yksi asia itsessäsi, mikä se olisi?
Tällä hetkellä tahtoisin eroon tästä kamalasta siitepölyallergiasta. Mutta jos talvella joku kysyy asiaa niin mieluusti ottaisin luonnostaan tummemman ihon ja säästäisin solkkurahoissa.
6. Mistä pidät itsessäsi?
Mulla on todella pienet korvat jotka ei hörötä mihinkään suuntaan. Samoin tykkään olla suhteellisen lyhyt, 164 cm.

7. Minkälaisia ystäviä omistat?
Seurustelevia. Tosi vähän on sinkkukavereita mikä saa mut toisinaan surulliseks. Mut mitä enemmän seuraan noiden seurustelevien elämää, sitä enemmän vakuutun että vastaavassa suhteessa olisin seinähullu alle kuukaudessa. Mut onneks suurin osa on ohittanut jo sen "ollaan-rakastuneita-nähään-kaksin-koko-ajan-nii-mitkä-kaverit-meillä-on-toisemme" -vaiheen. Kyllä tää tästä :D

Ps. oon toi keskimmäinen
8. Mikä on suurin haaveesi?
Omistaa Nissan Skyline. Tää on mun unelma eikä muuksi muutu. Ja saada opiskelupaikka sieltä minne ikinä ensivuonna sitten haenkaan.

9. Haaveammattisi?
Autoinsinööri tai automekaanikko. Myös pankkiala kiinnostaa kovasti.
10. Parhaimman näköinen miesjulkkis?
öööh äääääh en sano ketään, on niin monia hottiksia.
11. Paras omistamasi meikki?
oijoi näitä on monia, mutta nostetaan nyt sitten Lancomen Hypnose Doll Eyes -ripsari. Luottotuote, tykkäilen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti