31. heinäkuuta 2012

Kysymyksiä ja vastauksia

Eli tässäpä tulee nämä kysymyspostauksen vastaukset. Ja otin mukaan myös tänään kysymyksensä laittaneen anonyymin, vaikka aika olikin ns. umpeutunut jo. Liitin tähän joitakin kuvia piristämään ettei menisi kovin tylsäksi :)

Mikä on sun lempivaatekauppa?
En osaa oikein vastata tähän... Ostelen vaatteita vähän kaikkialta nii lempparia ei ole.

Miksi aloitit bloggaamaan?
En oikein muista, oon aina tykänny kirjoittaa ja lukea niin tuntui luontevalta kirjoittaa omaa blogia ja lukea muiden.

Mihin maahan haluaisit seuraavaksi matkustaa?
Turkkiin :) oon käynyt siellä aikaisemminkin ja rakastunut (siihen maahan siis xd)



Suklaa vai vanilja?
Hih tää on helppo! En voi sietää vaniljaa mutta jumaloin suklaata. Esim. vaniljajäätelö ei maistu yhtikäs miltään ja hyihyi oon aina inhonnut valijaa!

Mitä itseruskettavaa käytät ja kuinka usein?
Käytän ir aika kausiluontoisesti, usein saan haluamani värin jo kahden käyttökerran jälkeen eli muutaman kerran viikossa, 2-3 kertaa käytän :) Tällä hetkellä käytössä on St Morizin itseruskettava vaahto, sävy Dark.

Kuinka usein käyt solariumissa?
Tämäkin vaihtelee. Mutta sanoisin että nykyään 1-6 kertaa/kk. Heinäkuussa taisin käydä 2 kertaa, kesäkuussa kerran. Aika harvoin tulee käytyä edes neljää kertaa kuussa ellei ole tulossa jotakin tapahtumaa missä pitäisi olla oikeasti ruskea (megabileet, vanhojen tanssit ymym). Aloitin juuri hallitsemaan orastavaa tanoreksiaani siten että kirjoitan kalenteriini ylös milloin olin solkussa ja kuinka pitkään. Pyrin näin pitämään homman lapasessa. Kävisin solkussa muuten varmaan 3 krt/vko :D


Mitä teet mieluiten kesälomalla?
Nukun ja luen kirjoja ja lehtiä. Alkoholi maistuu myös (muulloinkin kuin kesälomalla hah). Otan rennosti enkä stressaa =)

Mikä on sun lempi tv-ohjelma?
Lomalla oon kattonu tooosi huonosti telkkaria, mutta mieluiten katson varmaan Jersey Shorea, Gossip Girliä ja Only way is Essex:iä (tai siis tv5 suomentanut sen Glamourelämää Essexissä..)


Mikä olis sun unelmien auto?
Nissan Skyline R34 :) viime aikoina oon alkanut haaveilla myös Toyota Aristosta :)

Mikä on sun lempi vaatekappale?
Tällähetkellä semmoinen musta (miesten hohhoh) niittivyö minkä ostin heräteostoksena Summer Soundin reiviasua varten. Oon yhdistellyt sitä (onnistuneesti ja epäonnistuneesti) vähän kaikkien asujen kanssa viime päivinä.

Onko sulla lemmikkejä?
Eip omia, mutta mä lasken että Pasin kissa (Minni <33) on myös mun kissa. Minä sitä kuitenkin ruokin ja paijailen enemmän kuin Pasi itse.

Mitä ottaisit mukaasi autiosaarelle? (3 asiaa)
Ökyjahti (täytyishän sieltä päästä poiskin ja vois bilettää kotimatkalla), kamera ja tarkoin valittu VIP-biletysporukka koostuen mun kavereista.



Lempivärisi?
Vaihtelee viikoittain. Tällä hetkellä pastellivärit (vaaleankeltainen ja vaaleansininen eritysesti). Musta on myös aina mun värit top 3:ssa. Se on niin varma valinta.

Lempiruokasi?
Ceasar-salaatti. Ja tomaattikeitto.

Jos sinun pitäisi syödä yhtä ruokaa koko seuraava vuosi, mitä ruokaa söisit?
Varmaankin juuri tuota Ceasar-salaattia mutta lisäisin eri päivinä eri lisukkeita (kanaa, lohta, katkarapua jne).

Lempiblogi?
Näitä on monia. En osaa nimetä :)

Lapsuuden toive-ammatti?
Opettaja :DD

Lempivuodenaika?
Kaikki muut paitsi syksy.

Kahvi vai tee?
Yök ei kumpaakaan :D paitsi joku suklaakahvi tms..

Lempipäivä?
Meinaakohan tää nyt viikonpäivää? Se viikonpäivä jollon on parhaat bileet eli useimmiten perjantai :)



paras kaupunki ?
Tää on paha... Sanotaanko etten ole vielä löytänyt semmoista "lemppari"-kaupunkia. Etsintä jatkuu ;)

mitä tekisit jos sulla olis 10 000 euroa?
Lähtisin matkalle jonnekkin lämpimään, laittaisin osan säästöön autoa varten, shoppailisin osan rahoista, ottaisin kunnolliset pidennykset kampaajalla, bilettäisin hillitysti... Hankkisin arkeeni pientä luxusta.

wwf vai punanen risti?
Molempi parempi.

suklaa vai toffee?
Suklaa, ehdottomasti.

Oletko uskonnollinen?
En. Olen kiinnostunut uskollisista asioista lähinnä siksi että haluaisin joskus vielä pystyä käsittämään miten ihmiset tuhlaavat elämäänsä (ja jopa sotivat) mielikuvituksellisten asioiden vuoksi. Olen lukenut raamatun ja mielestäni kirja tarjoaa hyviä elämänohjeita (10 käskyä etc) mutta on muuten miesten kirjoittamaa (naisia paikoitellen sortavaa) satua. En halveksu uskovia ihmisiä tai pidä heitä muutenkaan outoina, uskon että uskonto/uskominen tarjoaa monelle kaivattua turvaa/yhteisöllisyyttä ja pidän mm. kirkon ulkomaanapua tärkeänä.



Mikä on elämän tarkoitus?
Koska en ole mikään filosofi (tuo on meinaan filosofinen kysymys...) niin annan neutraalin humanistisen vastauksen, elämällä ei ole tarkoitusta. Ihmisen tarkoituksen määrittää ihminen itse =)

Mikä on paras ylppärivinkki?
Yliviivaaminen lukiessa ja tekstien avainsanojen ja käsitteiden kirjoittelu kirjan sivujen reunoille (jos ei aio myydä kirjoja siisteinä eteenpäin).

Onko talvitakin huppu (?) normaali kesäasuste?
Ei todellakaan. Kuva on vuodelta 2009 marraskuulta =)

Oletko normaali?
Määrittele ensin normaali :)

Millaisia ihmisiä inhoat?
Sellaisia jotka sanovat "en ymmärrä miten jaksat/ehdit lukee jotain kirjoja. En edes muista koska oisin viimeks lukenu jotain". Hyvälle kirjalle on AINA aikaa. Lisäks inhoan tyhmiä ihmisiä, siis sellaisia joilla on puutteellinen yleissivistys. Olen päässyt todistamaan että ihminen voi päästä lukion toiselle luokalle asti eikä tiedä yleisiä lyhenteitä kuten jne,mm,em. Tollaset kun alla olevan kuvan "Erikat" niin voi luoja et inhottaa. En siis odota että 5 v. lapsi tietää jotain tollasia asioita mutta kaikki varmaan käsitti mitä ajoin takaa.



Mikä on suurin paheesi?
Kostonhimo ja pitkävihaisuus. Ylireagointi. Oon oikeasti menny tosi pitkälle ihan pikkujutuissakin jos koen että mua on loukattu niin on pakko ollut kostaa se. Välillä ihan nolottaa mitä on tullu tehtyä tai sanottua. Lisäks ylireagoin, jos joku ei moikkaa mulle niin mietin heti et mitä mussa on vikana omg oonko tehny jotain mistä se on suuttunu tms.



Miksi valitsit lukion?
Tykkään lukea ja olen äärettömän kiinnostunut esimerkiksi historiasta. Lisäksi tietysti se "kolmen vuoden miettimisaika" vaikutti, kun ei ole oikein varmaa mihin alalle suuntaisin.

Mitä aiot tehdä lukion jälkeen?
Yliopistoon kauppatieteitä lukemaan. Johtaminen ja myynti kiinnostaa :) toisaalta myös autoala vetää aika vahvasti puoleensa...

Mikä on mielipiteesi lukion ja ammattikioulun välisestä ainaisesta "kilpailusta"?
Koska arvostan laajaa yleissivistystä niin en katso että lukio ja amis voivat millään tasolla kilpailla keskenään. Kadun kyllä usein etten mennyt amitsuun (olisihan se hienoa saada ammatti heti kun koulu loppuu) mutta kyllä lukio on mulle se oikea paikka. Eri ihmiset arvostaa eri asioita, jotkut ei varmaan pidä lukiolaisten kirjaviisautta minään mutta itse arvostan sitä suuresti. Ovat kaksi niiiiiiin erilaista paikkaa etteivät oikeastaan voi edes kilpailla keskenään.

Oletko itse sortunut tähän?
En ole nähnyt tarvetta. Amikset ovat useimmiten niin paljon rennompia ihmisiä kuin lukiolaiset (sori kaikki lukiolaislukijat) että niiden seurassa viihdyn paremmin, mitään tarvetta kilpailla koulutuksella ei ole. En voisi (ainakaan tällä hetkellä) kuvitella seurustelevani lukiolaisen kanssa. HYI pelkkä ajatuskin :DD

11 kommenttia:

  1. Uusia juttuja vaikka jo sut tunnenkin ;) syvällistä pohdintaa havaittavissa eikä mitään lääpälääpä ihkuu. T.lukiolais kaverisi :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä ei hitto kukakohan sä oot :DDDD ?
      No ehkäpä se joskus selviää mut hauska kuulla et joku tuttukin on eksyny tänne ja vielä heittäny kommentin :)

      Poista
  2. Haha noi facebook-mokat..... :-D tapaan lukea niitä töissä kun on niin älyttömän tylsää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu en voi aina käsittää edes miten voi olla niinkin vajaita ihmisiä olemassa, ja sit vielä et se typeryys pitää julkaista Facebookissa.. :D

      Poista
  3. fingerpori alko naurattaa ihan liikaa.. :DD

    VastaaPoista
  4. kiva postaus ! :) ja ihana tää sun blogis muutenkin<3! :))

    fashionsituation.blogspot.com <3

    VastaaPoista
  5. Mulla on ihan sama olo tyhmistä ihmisistä. Heidän seurassaan tulee niin vaivaantunut olo..

    http://vaatetellen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Oletko uskonnollinen?
    En. Olen kiinnostunut uskollisista asioista lähinnä siksi että haluaisin joskus vielä pystyä käsittämään miten ihmiset tuhlaavat elämäänsä (ja jopa sotivat) mielikuvituksellisten asioiden vuoksi. Olen lukenut raamatun ja mielestäni kirja tarjoaa hyviä elämänohjeita (10 käskyä etc) mutta on muuten miesten kirjoittamaa (naisia paikoitellen sortavaa) satua. En halveksu uskovia ihmisiä tai pidä heitä muutenkaan outoina, uskon että uskonto/uskominen tarjoaa monelle kaivattua turvaa/yhteisöllisyyttä ja pidän mm. kirkon ulkomaanapua tärkeänä.


    > Uskonnollisen ja uskovaisen termiston eroavaisuus

    >ns Vanha- Testamentti on JUUTALAISTEN historiankirja, joita kaikkia kohtia ei ole edes tarkoitettu tekstiksi jonka mukaan tulsi kayttaytya vain ainoastaan historian kerronnaksi.

    -nsVanhaa Testamenttia tulkitaan Talmudin avulla. Kuten esim Rutin kirjan opetus on se etta ihmisen ei tarvitse olla juutalainen ollakseen hyva ihminen.

    -Kerran vuosia sitten tulivat kristityt jotka yrittivat omia kyseisen kirjan ja alkoivat tulkita kirjaa eritavalla.

    -n. VT ei sorra naisia, esim Ester josta Vt kerrotaan on juutalaisten sankaritar jota juhlitaan vuosittain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myönnän ettei terminologia ole mulla se vahvin ala, oikeassa olet, pitäisi keskittyä hieman enemmän siihen mitä kirjoittelee :)

      Olen tietoinen VT:n historiasta, eri ihmiset kuitenkin tulkitsevat Raamattua eri tavoin, fundamentalistista tulkintatapaa käyttävät ottavat ymmärtääkseni Raamatun ohjeet hyvinkin kirjaimellisesti, kun taas esimerkiksiksi pelastushistoriallinen tulkintatyyli ei näin menettele.

      Itse koin VT:n naisia sortava kirjana, monet ns. puhtaussäännöt ja mm se että poikalapsien paremmuutta tyttöihin verrattuna korostetaan (ei ehkä kovin räikeästi mutta jatkuvasti kuitenkin) ohjeiden taustalla. Voi olla että aikalaiset naiset eivät kokeneet tapoja heitä alentavina, mutta näin 2000-luvulla kasvaneen silmin, en voi ottaa elämäni ohjenuoraksi kirjaa joka on edes aikoinaan katsonut naista alaspäin. (ymmärrän kyllä aika- ja kulttuurisidonnaisuuden)

      Koska olen lukenut Raamatun sekä kirjoittanut uskonnosta tänä keväänä luultavasti laudaturin, katson että pystyn luomaan kokonaiskuvan Raamatusta kirjana sekä juurikin esimerkiksi Kristinuskon ja juutalaisuuden historiankulusta.

      -Sophia

      Poista