18. joulukuuta 2011

Treeni + sauna + jersey shore = taivas

Jepaa eli tänään tuli vedettyä oikeen kunnon perinteinen sunnuntain salitreeni 2.5 h salilla, sisältäen tietty myös alkulämpän ja loppuvenyttelyt. Olo oli kyl raukee kyl kun pääsin takasin pukuhuoneeseen. Ja tosiaan sali millä käyn on Piukat Paikat - Kovat Kundit johon on tästä kotoa vajaa kilometri. Halpa paikka missä erikseen miesten ja naisten puoli, tooosi mukava henkilökunta sekä laaja valikoima laitteita. Tykkään!

Vähän rupes ärsyttämään kun totesin ettei solkkukortilla ollut enää rahaa jäljellä, en siis päässyt ruskettumaan tänään :(. Kohta voin sitten korjata sen itseruskettavalla, onneksi. Salilta Pasisto heitti mut kotiin ennenkuin lähti töihin, (hyihyi yövuoroon :ss) nii etten onneks kauheesti kastunu vaikka sato vettä taivaan täydeltä. Kotona sit awwws saunaan, hiusnaamio hiuksiin ja pyyhe päähän ja sinne makoileen. Saunan jälkeen viihdytin itseäni katsomalla yhtä lemppariohjelmaani, Jersey Shorea !! Lihapullat ne saa mut aina hymyyn :)










Kauniita unia kaikille
little_sophia

2 kommenttia:

  1. Kiva bloki tykkään ulko asusta :))))))

    VastaaPoista
  2. aika alkutekijöissään vielä, mut tyvestä puuhun noustaan :) hyvä jos tää rauhallinen ruskee värimaailma miellyttää muitakin kuin minua :)

    VastaaPoista