23. joulukuuta 2011

Kirppistelyä ja ilmaisnäytteitä

Tänään jepooujepouu oli hyvä päivä! Aamulla eli 9.30 mentiin Oton kanssa "aamiaiselle" Cafe Kukkoon missä join isonison kupin kaakaota ja sit söin palan suklaakakkua. Otto pysy terveellisemmällä linjalla ja joi peruskahvin ja söi kroissantin. Mahtava tunnelmallinen paikka mistä voi helposti ziikailla kadulla käveleviä ihmisiä :p




Kun oltiin saatu syötyä nii mentiin etsimään mulle joululahjaa. Oisin kovasti halunnu sormuksen, oon meinaan tosi huono pitään kaulakoruja tai korviksia, ne vaan aina hukkuu :s sit nilkka- ja rannekorut aina katkee, mut sormukset pysyy. Oon ihan in-löööv Tarkkasen sormuksiin joiden hinta onkin usein sitten nelinumeroinen, ja ihan kolminumeroisella summalla oltiin Oton kans nyt lahjaa etsimässä, ehkä sitten ensi jouluna ;) Ei tosiaan löydetty mitään, kullan hinta oli nyt niin korkealla et pienetkin rääpälesormukset joita tuskin edes erottaa mun nakkisormista niin makso yli 300 € ! Kesällä Kultajousessa oli ale, niin Pasi osti mulle sieltä kultasen sormuksen jossa on 27 timanttia !!!! hintaan 365€ ja nykyään pidän sitä aina. Nimettömässä, mutta oikean käden, en vasemman.. Rikkaista existä on oikeasti joskus hyötyä ;)


Ehkä vielä jonain päivänä..
(c) Kultaseppämestari Tarkkanen


Sitten masentavan sormuskiertelyn jälkeen suunnattiin mun toiveesta käymään sittarissa aka Citymarketissa. Käytiin ostamassa juotavaa eli kivennäisvettä ja sit suunnattiin Kantolaan Suurkirpputorille, mun toiveestani : D Ne jako sittarissa jotain Head and shouldersin hoitoaine (?) näytteitä, semmosia tuli ilmaiseks otettua luonnollisesti muutama, oon meinaan niin ahkera hoitoaineiden käyttäjä et tulee tarpeeseen esim matkoilla tai yökyläillessä tollaset pienet paketit.




Suurkirppiksellä aika riensikin ja pieniä löytyjäkin syntyi, ostin muutaman vanhemman Cosmon, taisi hintaa olla 20 snt /kpl ja sit muutamia awwws ihania tekoripsiä! Ja vaikka ovatkin kirpparilta niin eivät ole siis käytettyjä, eivät tietenkään. Paikan omistajat myyvät halpaan hintaan kaiken maailman kiinaroinaa ja ylijäämä eriä, nää ripsetkin varmaan osa sellasta. Yksi paketti siis maksoi 1.50 € eli todella huokeaan hintaa, olen ennenkin kyseisiä ripsiä käyttänyt ja samanlaisia ovat kuin 4 € maksavat vastikkeensa esimerkiksi Sokoksesta.


Pikkuisen glitteriä <3


Kaunis risteävä malli, asiallinen pituus

Näyttävät bileripset <3 todella runsaat ja pitkät !

Ainoa vika mikä noissa kirppariripsissä on, LIIMA. Paketeissa tulee siis mukana liima, mutta itsesuojeluvaistoni varassa en ole kyseistä liimaa käyttänyt (johtuu osittain myös piilolinsseistäni, paketissa kun ei mainita millään ymmärrettävällä kielellä ovatko ripset piilariystävälliset). Kerran avasin "liimaputkilon" mikä näiden mukana tuli, ja sisältä oli vaaleaa vetistä litkua.. Laitoin sitä tippoja paperille ja kämmenselälle mutta ei puolessakaan tunnissa kuivahtanut, saati muuttunut liimamaiseksi. Heitin siis roskiin. Osassa kiinaripsissä saattaa olla hyväkin liima mukana, mutta itse ainakin ostan ripsiliimani muualta erikseen, hyvästä liimasta voi maksaakkin vähän ylimääräistä :)
Vesiliimat...


Tänään illalla kotona siivotessa pääsi seinälle myös uusin cosmon mieskalenteri :p


kello on  nyt 2:43, joten kauniit unoset :)
little_sophia

2 kommenttia:

  1. tee postaus miten laitat tai siis ''kiinnität' nuo tekoripset, mä en nimittäin oo IKINÄ oppinu :D

    VastaaPoista
  2. Roosa-Maria: täytyykin juu tehdä tässä kirjoitusten jälkeen kun on taas aikaa :) !

    VastaaPoista