19. joulukuuta 2011

Kesäikävä !

Ilta kului taas vaihteeksi rautaa nostellen Piukoissa Paikoissa, eli meitsin vakio kuntosalilla. Oli ihmeen paljon porukkaa, usein 20.00 ---> on tosi hiljasta naisten puolella mut tänään jengiä riitti ihan tungokseksi asti, suurin osa vielä alle 20 vuotiaitakin. Tein lähinnä ojentajia ja keskivartaloa, koska  eilen oli jalka-hauis päivä. Pasisto oli salilla kans, tietty miesten puolella mut välillä käytiin jutteleen siin sohvaryhmillä, siinä on ihminen joka jaksaa kannustaa mua parempiin tuloksiin :).

Kun pääsin kotiin nii tadaa tulinkin suoraan tähän kirjotteleen, tosiaan kiinnosta nyt mitkään lukiotehtävät, kun HALOO loma alkaa HUOMENNA! Väärä asenne, tiedän : D

Aloin muisteleen tässä kesää ja kaikkii tapahtumii mitä sillon oli, tuntuu et paljon kaikkee sähläystä mahtu siihen kahteen ja puoleen kuukauteen josta kuukauden vietin töissä, RAKSALLA. Jouduin luopumaan geelikynsistä siksi aikaa, mut heti seuraava päivänä kun työt loppu niin tadaaa hankin ne takaisin :) Ei meinaan ihan istunut siihen rakennustyömaaduuniin glitterkärkiset stiletot!

Tässä muutamia otoksia viime kesältä, laajempaa koostetta tulee varmasti joskus :)



Märillä hiuksilla heinäkuussa



Napakoru + 2 kpl microdermaleita jotka otin koulujenloppuna, hintaa 160 €


Juhannus


Juhannuskokkoa kännykän kameralla








vähän omia otoksia kesän radalle.comista Ahvenistolta 12.8.2011 <3

Nukkukaa hyvin,
little_sophia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti