20. joulukuuta 2011

Joululoma alkoi jipiiiih!

Tänään aivan ikuisuuden mittanen päivä, 08-16 koulua, sit suoraa juoksua kotiin suihkuun ja laittaituun koulun joulujuhlaan joka alko klo 18:00. Tuli sit semmonen kiire etten hiuksia edes ehtiny laittaan kunnolla, ja ripsissäkin oli tyytyminen muutamaan irtotupsuun silmien ulkokulmissa kun oisin halunnu ihan kunnon tekoripset laittaa, mut aika sanoi vastaan :/

Joulujuhlaan en sit kauheesti jaksanut asuunkaan panostaa kuten näkyy, olkaimeton pikkumusta jonka päälle läpinäkyvä pitkä, musta toppi. Ne kiinnitin yhteen leveällä suurisolkisella vyöllä ja päälle tuli vielä lyhyt nahkajakku, josta en kyllä ehtinyt ottaa kuvaa :/ Perus paksut, mustat sukkikset ja käteen musta-kulta värisiä koruja.

Pikkumusta (Ruotsista)
Toppi (h&m)
Vyö (Guess)
Korut ( Lontoosta)
Lemppari <3  Glitteristä
Ps. Samanlaisen voitte bongata
myös Sauli Koskisen sormista !
Lontoosta 2 £



Tucan väriä.. hmmmm
Face
Nyt sit mietin et mitäs tekis kun loma kuitenkin alko, klo on 22:27 ja oon vielä kotona :s Toivottavasti Joona järjestää mulle illaks tekemistä niinkun päivällä oli puhetta, vaikka ihan hyvin voisin vaas kotonakin istuskella ja paketoida vaikka muutaman lahjan :)

Joulunodotusta,
little_sophia



Ps. Ärsyttää aivan tuhottomasti että unohdin mun itseruskettavat mummolaan! En voi elää niitä, solkkukortillakaan ei ole aikaa, näytän totally albiinolta :s Pakko viel huominen kestää ilman sit voin taas olla brownie!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti